PBM

De PBM van onze groothandel

Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn bij veel werkzaamheden een dagelijkse benodigdheid. Daarom levert Middel Groothandel al sinds 2003 PBM artikelen van alle soorten en maten. Voornamelijk leveren wij aan kleine en grote bedrijven die werkzaam zijn binnen de bouw, scheepvaart, offshore en industrie. We houden ons altijd aan de gemaakte afspraken en leveren op tijd. Wilt u weten waar wij u nog meer mee van dienst kunnen zijn? Neem contact met ons op of kom langs in de showroom van onze groothandel.

Middel Groothandel PBM

Een PBM catalogus voor overzicht

Onze online PBM catalogus geeft u een duidelijk overzicht van alle persoonlijke beschermingsmiddelen die wij in ons assortiment hebben. In de bijna 600 pagina’s staan al onze producten samengevat bij elkaar. Een strakke inhoudsopgave en gekleurde hoofdgroepen zorgen ervoor dat u moeiteloos navigeert naar het product dat u zoekt. U heeft uw benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen in een mum van tijd gevonden! Neem contact met ons op om te bestellen of kom langs bij de showroom van onze groothandel.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Heeft u vragen of zoekt u specifieke producten, dan bent u van harte welkom bij Middel Groothandel.

Nieuwland Parc 14F • 2952 DA Alblasserdam

BEKIJK ONZE CATALOGUS

De PBM catalogus telt bijna 600 pagina’s en bevat een compleet assortiment PBM, van hoofdbescherming tot veiligheidsschoenen en aanverwante producten.

De catalogus is overzichtelijk ingedeeld in dertien hoofdgroepen. Bekijk de catalogus nu gemakkelijk online!

Dit zijn wij

Al onze PBM producten sluiten naadloos aan op de wensen van onze klanten. We onderhouden sterk persoonlijk contact met onze afnemers en kennen hun sector en de bijbehorende PBM producten uit ons hoofd. En no nonsens beleid zorgt ervoor dat onze groothandel met beide benen in de maatschappij blijft staan, we zijn alert en weten precies wat u nodig heeft! Verder geven we professioneel advies over de persoonlijke beschermingsmiddelen die passen bij uw branche. Ervaar het zelf in onze showroom en geniet ook van onze verdere voordelen:

  • Scherpe prijzen
  • Kennis van de sector
  • Persoonlijk contact
  • Uitstekende service
  • Snelle levering

Een ruime keus aan persoonlijke beschermingsmiddelen

Weet u niet zeker wat u nodig heeft? Onze groothandel geeft u advies over de PBM producten die het meest handig en veilig zijn voor uw werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan brandvertragende werkkleding binnen beroepen die werken met brandbare stoffen of elektriciteit. Een standaard variatie aan veiligheidsschoenen, hoofdbescherming en alles wat daar tussenin zit is uiteraard ook bij ons te vinden. Een ruim assortiment zorgt ervoor dat u altijd de passende artikelen bij ons kunt vinden!

Contact met Middel Groothandel voor PBM artikelen

Zoekt u dringend PBM artikelen of andere producten voor uw werkzaamheden? Dan kunt u direct terecht bij Middel Groothandel. Bekijk via de website al onze producten of kom langs in de showroom van onze groothandel. Voor al uw persoonlijke beschermingsmiddelen zijn wij meteen beschikbaar! Wilt u meer over ons weten of heeft u vragen over onze diensten? Stuur ons een mail via info@groothandelmiddel.nl of bel ons op 078 – 64 29 830. We staan u zo snel mogelijk te woord.