Groothandel industrie

Welkom bij onze groothandel voor industrie en scheepvaart

Bent u op zoek naar een groothandel voor industrie en scheepvaart? Dan kunt u meteen terecht bij Middel Groothandel. Al sinds 2003 zijn wij een specialist in reinigingsartikelen en bouwmaterialen. Aan kleine en grote bedrijven levert onze groothandel producten voor de scheepvaart en industrie. We geven professioneel advies en leveren snel. Wilt u weten wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Kom langs in de showroom van onze groothandel voor industrie en scheepvaart of bekijk onze website.

De catalogus van onze groothandel voor industrie

Een duidelijke inhoudsopgave en gekleurde hoofdgroepen zorgen ervoor dat onze PBM catalogus duidelijk te navigeren is. In deze catalogus voor persoonlijke beschermingsmiddelen vindt u tussen de bijna 600 pagina’s altijd datgene wat u zoekt. De producten kunt u daarna direct komen bekijken en ophalen in de showroom van onze groothandel voor scheepvaart en industrie, of u kunt het snel laten bezorgen.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Heeft u vragen of zoekt u specifieke producten, dan bent u van harte welkom bij Middel Groothandel.

Nieuwland Parc 14F • 2952 DA Alblasserdam

BEKIJK ONZE CATALOGUS

De PBM catalogus telt bijna 600 pagina’s en bevat een compleet assortiment PBM, van hoofdbescherming tot veiligheidsschoenen en aanverwante producten.

De catalogus is overzichtelijk ingedeeld in dertien hoofdgroepen. Bekijk de catalogus nu gemakkelijk online!

Geniet van onze voordelen

Dankzij een ruime keus aan producten sluiten wij naadloos aan op de wensen van elke klant. Wij zijn een no nonsens bedrijf dat met beide benen in de maatschappij staat. Dit betekend dat we al onze klanten, hun sectoren en de bijbehorende producten als geen ander kennen. We onderhouden goed persoonlijk contact met elk van onze partners en leveren onze artikelen altijd op tijd. Ervaar zelf onze kennis en kunde in de showroom van onze groothandel voor industrie en scheepvaart of bekijk onze producten online. Profiteer daarbij direct van onze voordelen:

  • Uitstekende service
  • Persoonlijk contact
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levering
  • Kennis van de sector

Een breed assortiment

Er zijn veel bouwmaterialen en reinigingsartikelen waar u voor terecht kunt bij onze groothandel voor industrie en scheepvaart. Lampen, lijmen, schildermateriaal en dakbedekking zijn nog maar het begin. Al deze producten hebben wij standaard op voorraad en leveren we dan ook snel. Ook voor poetsdoeken, buiscomponenten en ijzerwaren klopt u bij ons aan. Bekijk deze producten en meer in de showroom van onze groothandel voor industrie en scheepvaart of bestel gemakkelijk via onze website!

Contact met Middel Groothandel voor industrie en scheepvaart

Zoekt u dringend naar een groothandel voor scheepvaart en industrie? Middel Groothandel staat voor u klaar. Bekijk vanuit het gemak van uw huis of kantoor al onze bouwmaterialen en reinigingsartikelen online, of kom langs in onze showroom. Voor al uw wensen is onze groothandel in industrie en scheepvaart direct beschikbaar. Wilt u meer over ons weten of heeft u vragen? Laat het ons weten via info@groothandelmiddel.nl of bel ons op 078 – 64 29 830. We staan u graag snel te woord.