Groothandel industrie Zwijndrecht

Onze groothandel voor industrie en scheepvaart in Zwijndrecht

Als u op zoek bent naar een groothandel voor de industrie of scheepvaart in Zwijndrecht, kan Middel Groothandel u uitstekend van dienst zijn. Al sinds 2003 specialiseren wij ons in reinigingsartikelen en bouwmaterialen. Onze groothandel staat klaar voor grote en kleine bedrijven binnen de scheepvaart en industrie. We geven professioneel advies en leveren snel. Wilt u meer over ons te weten komen? Neem dan contact met ons op via de website of kom langs in de showroom van onze groothandel voor industrie en scheepvaart in Zwijndrecht.

Makkelijk bestellen via online PBM catalogus

Ons brede assortiment is volledig terug te vinden in onze online catalogus voor persoonlijke beschermingsmiddelen. Deze PBM catalogus telt bijna 600 pagina’s, maar is toch heel goed te navigeren. Gekleurde hoofdgroepen en een duidelijke inhoudsopgave zorgen ervoor dat u in een mum van tijd uw benodigde producten heeft gevonden. Deze producten kunt u hierna gemakkelijk bestellen via onze website, of u kunt langskomen bij onze groothandel voor scheepvaart en industrie in Zwijndrecht.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Heeft u vragen of zoekt u specifieke producten, dan bent u van harte welkom bij Middel Groothandel.

Nieuwland Parc 14F • 2952 DA Alblasserdam

BEKIJK ONZE CATALOGUS

De PBM catalogus telt bijna 600 pagina’s en bevat een compleet assortiment PBM, van hoofdbescherming tot veiligheidsschoenen en aanverwante producten.

De catalogus is overzichtelijk ingedeeld in dertien hoofdgroepen. Bekijk de catalogus nu gemakkelijk online!

Daarom Middel Groothandel

In Zwijndrecht kennen wij onze klanten, hun sector en alle producten als geen ander. Als no nonsens bedrijf staan wij met beide benen in de maatschappij en onderhouden we sterk persoonlijk contact. Onze groothandel voor industrie in Zwijndrecht houdt zich altijd aan zijn afspraken en levert ieder product op tijd. We hebben alles wat u wenst, dus bestel direct online! Ook kunt u altijd langskomen in de showroom van onze groothandel voor scheepvaart en industrie in Zwijndrecht en direct genieten van de volgende voordelen:

  • Kennis van de sector
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Uitstekende service
  • Persoonlijk contact

Ruim kiezen bij onze groothandel voor industrie in Zwijndrecht

Alle producten die u nodig heeft, heeft u bij onze groothandel voor industrie in Zwijndrecht zó gevonden. Ons ruime assortiment biedt u genoeg mogelijkheden, zoals reinigingsartikelen, schildermateriaal, lijmen en lampen. Al onze producten hebben we netjes op voorraad, we leveren dus snel. We bieden u verder ook ijzerwaren, dakbedekking, buiscomponenten en poetsdoeken. Bekijk deze en meer artikelen op onze website of neem een kijkje bij onze groothandel voor industrie en scheepvaart in Zwijndrecht!

Contact met onze groothandel voor industrie en scheepvaart in Zwijndrecht

Zoekt u dringend een groothandel voor scheepvaart en industrie in Zwijndrecht? Middel Groothandel staat voor u klaar. Bekijk vanuit het gemak van uw huis of kantoor al onze bouwmaterialen en reinigingsartikelen online, of kom langs in onze showroom. Voor al uw wensen is onze groothandel in industrie en scheepvaart in Zwijndrecht direct beschikbaar. Wilt u meer over ons weten of heeft u vragen? Laat het ons weten via info@groothandelmiddel.nl of bel ons op 078 – 64 29 830. We staan u graag snel te woord.