Groothandel industrie Utrecht

Groothandel voor industrie in Utrecht

Bent u op zoek naar een groothandel voor industrie in Utrecht? Bij Middel Groothandel vindt u alle bouwmaterialen die u zoekt. Sinds 2003 specialiseren wij ons in reinigingsartikelen. We leveren deze artikelen aan zowel grote als kleine bedrijven binnen de industrie en de scheepvaart. We houden ons aan onze afspraken en leveren altijd op tijd. Neem contact met ons op voor meer informatie. Of kom langs in de showroom van onze groothandel voor de industrie in Utrecht.

Bekijk online onze PBM catalogus

In onze PBM catalogus kunt u alle persoonlijke beschermingsmiddelen eenvoudig terugvinden. De catalogus telt bijna 600 pagina’s en is vanwege zijn omvang handig ingedeeld met gekleurde hoofdgroepen en een duidelijke inhoudsopgave. Van veiligheidsschoenen tot hoofdbescherming, u vindt gegarandeerd wat u zoekt! Bekijk de artikelen in onze groothandel voor de scheepvaart en industrie in Utrecht. Of bestel ze eenvoudig via het contactformulier op onze website.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Heeft u vragen of zoekt u specifieke producten, dan bent u van harte welkom bij Middel Groothandel.

Nieuwland Parc 14F • 2952 DA Alblasserdam

BEKIJK ONZE CATALOGUS

De PBM catalogus telt bijna 600 pagina’s en bevat een compleet assortiment PBM, van hoofdbescherming tot veiligheidsschoenen en aanverwante producten.

De catalogus is overzichtelijk ingedeeld in dertien hoofdgroepen. Bekijk de catalogus nu gemakkelijk online!

Waarom naar Middel groothandel?

Het assortiment van onze groothandel voor de industrie sluit in Utrecht direct aan op de wensen van onze klanten. Verder zijn wij ook een groothandel voor de scheepvaart. In Utrecht kennen wij ook in deze sector onze klanten en de producten die ze nodig hebben op ons duimpje. We onderhouden sterk persoonlijk contact en leveren al onze producten op tijd. Kom langs bij onze groothandel voor industrie in Utrecht, of bestel via onze website en geniet van al onze voordelen:

  • Scherpe prijzen
  • Uitstekende service
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
  • Kennis van de sector

Assortiment groothandel voor industrie in Utrecht

Van poetsdoeken tot ijzerwaren, van lampen tot schildermateriaal. Alles wat u zoekt is te vinden bij onze groothandel voor industrie in Utrecht. We hebben alle producten standaard op voorraad en leveren altijd op tijd. Verder kunt u bij ons terecht voor schoonmaakartikelen, lijmen, dakbedekking en buiscomponenten. Bestel het via de website of kom langs in de showroom van onze groothandel voor industrie en scheepvaart in Utrecht!

Contact groothandel voor de industrie en scheepvaart in Breda

Zoekt u dringend een groothandel voor de scheepvaart en industrie in Utrecht? Middel Groothandel staat voor u klaar. Bekijk vanuit het comfort van uw huis of kantoor al onze bouwmaterialen en reinigingsartikelen online, of kom langs in onze showroom. Voor al uw wensen is onze groothandel in industrie en scheepvaart in Utrecht direct beschikbaar. Wilt u meer over ons weten of heeft u vragen? Laat het ons weten via info@groothandelmiddel.nl of bel ons op 078 – 64 29 830. We staan u graag snel te woord.