Groothandel industrie Tilburg

Groothandel voor de industrie in Tilburg

Als u zoekt naar een groothandel voor de industrie in Tilburg, zoek dan niet langer. Middel Groothandel specialiseert zich sinds 2003 in schoonmaakartikelen en bouwmaterialen. We leveren deze materialen aan grote en kleine bedrijven binnen de industrie en de scheepvaart. We houden ons aan onze afspraken en leveren dus altijd op tijd. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, bekijk onze website of kom langs in de showroom van onze groothandel voor industrie in Tilburg.

Overzichtelijke PBM catalogus

Dankzij een duidelijke inhoudsopgave en gekleurde hoofdgroepen is onze online PBM catalogus gemakkelijk te navigeren. Tussen de bijna 600 pagina’s staan al onze producten, van veiligheidsschoenen tot hoofdbescherming. U zal altijd vinden wat u nodig heeft! Kom langs bij onze groothandel voor scheepvaart en industrie in Tilburg of bestel online.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Heeft u vragen of zoekt u specifieke producten, dan bent u van harte welkom bij Middel Groothandel.

Nieuwland Parc 14F • 2952 DA Alblasserdam

BEKIJK ONZE CATALOGUS

De PBM catalogus telt bijna 600 pagina’s en bevat een compleet assortiment PBM, van hoofdbescherming tot veiligheidsschoenen en aanverwante producten.

De catalogus is overzichtelijk ingedeeld in dertien hoofdgroepen. Bekijk de catalogus nu gemakkelijk online!

Voordelen van onze groothandel voor industrie in Tilburg

De producten die wij aanbieden sluiten direct aan op de wensen van onze klanten. Als groothandel voor zowel de scheepvaart als de industrie onderhouden wij in Tilburg goed persoonlijk contact met al onze klanten binnen deze sectoren. We kennen de bijbehorende producten op ons duimpje en leveren altijd op tijd. Een no nonsense beleid zorgt ervoor dat wij met beide benen in de maatschappij staan, dat maakt ons betrouwbaar. Kom langs bij onze groothandel voor industrie en scheepvaart in Tilburg voor deze en meer voordelen, of bekijk onze website.

  • Scherpe prijzen
  • Kennis van de sector
  • Snelle levering
  • Uitstekende service
  • Persoonlijk contact

Groot assortiment

Van poetsdoeken tot dakbedekking, van lampen tot lijmen. Een breed assortiment zorgt ervoor dat u bij onze groothandel voor industrie in Tilburg altijd zal vinden wat u zoekt. Omdat we alle artikelen standaard op voorraad hebben, leveren we alles snel en volgens afspraak. Verder kunt u bij ons terecht voor buiscomponenten, ijzerwaren, schildermateriaal en reinigingsartikelen. Bestel de producten via onze website of neem een kijkje in de showroom van onze groothandel voor industrie in Tilburg.

Contact met onze groothandel voor industrie en scheepvaart in Tilburg

Zoekt u dringend een groothandel voor scheepvaart en industrie in Tilburg? Middel Groothandel staat voor u klaar. Bekijk vanuit het gemak van uw huis of kantoor al onze bouwmaterialen en reinigingsartikelen online, of kom langs in onze showroom. Voor al uw benodigdheden is onze groothandel voor de industrie en scheepvaart in Tilburg direct beschikbaar. Wilt u meer over ons weten of heeft u vragen? Laat het ons weten via info@groothandelmiddel.nl of bel ons op 078 – 64 29 830. We staan u graag snel te woord.