Groothandel industrie Rotterdam

Uw groothandel voor de industrie in Rotterdam

Zoekt u een groothandel voor de industrie in Rotterdam? Al sinds 2003 is Middel Groothandel een specialist in reinigingsproducten en bouwmaterialen. Aan zowel grote als kleine bedrijven geven wij professioneel advies en leveren we snel. Wilt u weten wat wij daarnaast nog voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs bij onze groothandel voor de industrie in Rotterdam.

Online catalogus PBM

In onze online catalogus voor persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) kunt u al onze producten terugvinden. Bijna 600 pagina’s geven u een ruime keus. Ondanks de omvang van ons assortiment, kunt u toch duidelijk navigeren dankzij een overzichtelijke inhoudsopgave en gekleurde hoofdgroepen. Van hoofdbescherming tot veiligheidsschoenen, u zult altijd vinden wat u zoekt! Neem hierna direct een kijkje bij onze groothandel voor de scheepvaart en industrie in Rotterdam of bestel eenvoudig online.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Heeft u vragen of zoekt u specifieke producten, dan bent u van harte welkom bij Middel Groothandel.

Nieuwland Parc 14F • 2952 DA Alblasserdam

BEKIJK ONZE CATALOGUS

De PBM catalogus telt bijna 600 pagina’s en bevat een compleet assortiment PBM, van hoofdbescherming tot veiligheidsschoenen en aanverwante producten.

De catalogus is overzichtelijk ingedeeld in dertien hoofdgroepen. Bekijk de catalogus nu gemakkelijk online!

Waarom Middel Groothandel?

Heeft u een groothandel voor de industrie nodig in Rotterdam? Ons assortiment sluit direct aan op de wensen van al onze klanten. Bent u verder op zoek naar een groothandel voor de scheepvaart? In Rotterdam kunt u dan bij ons terecht! Alle producten voor de scheepvaart en industrie zijn bij ons te vinden. Wij kennen onze klanten, hun sector en de bijbehorende artikelen op ons duimpje en we onderhouden sterk persoonlijk contact. Wilt u ook genieten van al deze voordelen? Bestel dan online via onze website of kom langs in de showroom van onze groothandel voor de industrie en scheepvaart in Rotterdam!

  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Kennis van de sector
  • Uitstekende service

Assortiment groothandel voor industrie in Rotterdam

Bij onze groothandel voor de industrie in Rotterdam zult u altijd vinden wat u zoekt. Heeft u bouwproducten nodig? Wij hebben ijzerwaren, buiscomponenten, dakbedekking en schildermateriaal. Bent u op zoek naar iets anders? Onze groothandel biedt u ook lampen, poetsdoeken, lijmen en schoonmaakartikelen. Al deze producten en meer zijn te vinden bij ons op de website of in de showroom van onze groothandel voor scheepvaart en industrie in Rotterdam.

Contact groothandel voor industrie en scheepvaart in Rotterdam

Bent u dringend op zoek naar een groothandel voor de scheepvaart en industrie in Rotterdam? Middel Groothandel staat voor u klaar. Bekijk vanuit het gemak van uw huis of kantoor al onze bouwmaterialen en reinigingsartikelen online, of kom langs in onze showroom. Voor al uw wensen is onze groothandel voor de industrie en scheepvaart in Rotterdam direct beschikbaar. Wilt u meer over ons weten of heeft u vragen? Laat het ons weten via info@groothandelmiddel.nl of bel ons op 078 – 64 29 830. We staan u graag snel te woord.