Groothandel industrie Papendrecht

Onze groothandel voor industrie en scheepvaart in Papendrecht

Als u op zoek bent naar een groothandel voor industrie in Papendrecht, kunt u bij Middel Groothandel direct terecht. Wij specialiseren ons al sinds 2003 in reinigingsartikelen en bouwmaterialen. We leveren deze producten aan zowel grote als kleine bedrijven binnen de scheepvaart en industrie. Daarnaast geven we professioneel advies. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via de website of kom langs in de showroom van onze groothandel voor industrie en scheepvaart in Papendrecht.

Overzicht met onze catalogus

Onze online catalogus voor persoonlijke beschermingsmiddelen bevat al onze producten. Deze PBM catalogus telt bijna 600 pagina’s en is overzichtelijk ingedeeld met gekleurde hoofdgroepen en een duidelijke inhoudsopgave. U zult hierdoor altijd snel vinden wat u zoekt. Hierna kunt u handig bestellen via onze website, of langskomen in de showroom van onze groothandel voor scheepvaart en industrie in Papendrecht!

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Heeft u vragen of zoekt u specifieke producten, dan bent u van harte welkom bij Middel Groothandel.

Nieuwland Parc 14F • 2952 DA Alblasserdam

BEKIJK ONZE CATALOGUS

De PBM catalogus telt bijna 600 pagina’s en bevat een compleet assortiment PBM, van hoofdbescherming tot veiligheidsschoenen en aanverwante producten.

De catalogus is overzichtelijk ingedeeld in dertien hoofdgroepen. Bekijk de catalogus nu gemakkelijk online!

Dit zijn onze voordelen

Een breed assortiment zorgt ervoor dat onze groothandel met zijn producten voor de industrie in Papendrecht naadloos aansluit op wat onze klanten wensen. Verder zorgen wij er altijd voor dat we onze klanten, hun sector en alle producten uit ons hoofd kennen. Ons persoonlijke contact is hierdoor sterk. Ons no nonsens beleid zorgt er verder voor dat wij met beide benen in de maatschappij staan. Als u online bestelt leveren wij altijd op tijd. Verder kunt u altijd langskomen bij onze groothandel voor industrie en scheepvaart in Papendrecht! Bekijk meteen onze voordelen:

  • Scherpe prijzen
  • Persoonlijk contact
  • Uitstekende service
  • Kennis van de sector
  • Snelle levering

Een ruime keus bij onze groothandel voor industrie in Papendrecht

Onze groothandel voor scheepvaart en industrie biedt u in Papendrecht alle producten die u binnen deze categorie kan bedenken. Denk hierbij aan lijmen, schildermateriaal, ijzerwaren en reinigingsartikelen. Al deze producten worden snel bij u geleverd omdat we ze standaard op voorraad hebben liggen. U kunt ook bij ons terecht voor dakbedekking, buiscomponenten, poetsdoeken en lampen. Bekijk al deze producten in de showroom van onze groothandel voor de industrie in Papendrecht, of bestel met enkele muisklikken al uw benodigdheden online!

Contact: uw groothandel voor industrie en scheepvaart in Papendrecht

Bent u dringend op zoek naar een groothandel voor scheepvaart en industrie in Papendrecht? Middel Groothandel staat voor u klaar. Bekijk vanuit het gemak van uw huis of kantoor al onze bouwmaterialen en reinigingsartikelen online, of kom langs in onze showroom. Voor al uw wensen is onze groothandel in industrie en scheepvaart in Papendrecht direct beschikbaar. Wilt u meer over ons weten of heeft u vragen? Laat het ons weten via info@groothandelmiddel.nl of bel ons op 078 – 64 29 830. We staan u graag snel te woord.