Groothandel industrie Hendrik Ido Ambacht

Groothandel voor de industrie in Hendrik Ido Ambacht

Bent u op zoek naar een groothandel de voor industrie in Hendrik Ido Ambacht? Al sinds 2003 specialiseert Middel Groothandel zich in reinigingsartikelen en bouwmaterialen. Wij leveren deze aan grote en kleine bedrijven die werkzaam zijn in de industrie en de scheepvaart. We leveren op tijd en houden ons altijd aan onze afspraken. Wilt u meer over ons te weten komen? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs bij onze groothandel voor de industrie in Hendrik Ido Ambacht.

Handige online PBM catalogus

Onze online PBM catalogus geeft een duidelijk overzicht van al onze producten. Ondanks zijn omvang van bijna 600 pagina’s is hij makkelijk te navigeren, met behulp van een nette inhoudsopgave en gekleurde hoofdgroepen, vindt u snel wat u zoekt. Van hoofdbescherming tot veiligheidsschoenen! Kom kijken bij onze groothandel voor scheepvaart en industrie in Hendrik Ido Ambacht. Of bestel online en laat alles bezorgen.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Heeft u vragen of zoekt u specifieke producten, dan bent u van harte welkom bij Middel Groothandel.

Nieuwland Parc 14F • 2952 DA Alblasserdam

BEKIJK ONZE CATALOGUS

De PBM catalogus telt bijna 600 pagina’s en bevat een compleet assortiment PBM, van hoofdbescherming tot veiligheidsschoenen en aanverwante producten.

De catalogus is overzichtelijk ingedeeld in dertien hoofdgroepen. Bekijk de catalogus nu gemakkelijk online!

Daarom naar Middel Groothandel

De producten in ons assortiment sluiten direct aan op wat onze klanten van ons wensen en verwachten. Onze groothandel voor de industrie houdt in Hendrik Ido Ambacht sterk persoonlijk contact met zijn afnemers en levert altijd op tijd. We staan met beide benen in de maatschappij en houden ons aan een no nonsens beleid. Dit houdt in dat we onze klanten, hun sector en de bijbehorende producten op ons duimpje kennen. Ook voor producten voor de scheepvaart kunt u bij ons terecht. Neem hiervoor contact met ons op via de website of kom langs bij onze groothandel voor de scheepvaart en industrie in Hendrik Ido Ambacht. Profiteer daarbij van de volgende voordelen:

  • Persoonlijk contact
  • Uitstekende service
  • Scherpe prijzen
  • Kennis van de sector
  • Snelle levering

Grote keuze bij groothandel voor industrie in Hendrik Ido Ambacht

In onze groothandel voor industrie in Hendrik Ido Ambacht zult u altijd vinden wat u nodig heeft. Van dakbedekking tot reinigingsartikelen en van lampen tot lijmen. Ons assortiment is zeer gevarieerd. We hebben verder ook schildermateriaal, buiscomponenten, ijzerwaren en poetsdoeken. Onze producten liggen standaard op voorraad en daarom leveren we altijd snel. Neem contact met ons op om producten te bestellen, of kom een kijkje nemen in de showroom van onze groothandel voor de industrie in Hendrik Ido Ambacht.

Contact met Middel Groothandel voor industrie en scheepvaart in Hendrik Ido Ambacht

Zoekt u dringend een groothandel voor scheepvaart en industrie in Hendrik Ido Ambacht? Middel Groothandel staat voor u klaar. Bekijk vanuit het gemak van uw huis of kantoor al onze bouwmaterialen en reinigingsartikelen online, of kom langs in onze showroom. Voor al uw wensen is onze groothandel in industrie en scheepvaart in Hendrik Ido Ambacht direct beschikbaar. Wilt u meer over ons weten of heeft u vragen? Laat het ons weten via info@groothandelmiddel.nl of bel ons op 078 – 64 29 830. We staan u graag snel te woord.