Groothandel industrie Gorinchem

Uw groothandel voor de industrie in Gorinchem

Bent u op zoek naar een groothandel voor de industrie in Gorinchem? Middel Groothandel specialiseert zich al sinds 2003 in reinigingsartikelen en bouwmaterialen. Binnen de industrie en de scheepvaart leveren wij onze goederen aan zowel kleine als grote bedrijven. We houden ons hierbij altijd aan onze afspraken. Bent u benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op of kom bij ons langs in de showroom van onze groothandel voor de industrie in Gorinchem.

Overzichtelijke PBM catalogus

Van veiligheidsschoenen tot hoofdbescherming; al onze producten zijn gemakkelijk terug te vinden in onze online PBM catalogus. Het gehele assortiment van onze groothandel is hier ingedeeld op gekleurde hoofdgroepen en een duidelijke inhoudsopgave. U zult altijd snel vinden wat u zoekt! Bestel hierna uw benodigdheden via onze website of kom langs bij onze groothandel voor de scheepvaart en industrie in Gorinchem.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Heeft u vragen of zoekt u specifieke producten, dan bent u van harte welkom bij Middel Groothandel.

Nieuwland Parc 14F • 2952 DA Alblasserdam

BEKIJK ONZE CATALOGUS

De PBM catalogus telt bijna 600 pagina’s en bevat een compleet assortiment PBM, van hoofdbescherming tot veiligheidsschoenen en aanverwante producten.

De catalogus is overzichtelijk ingedeeld in dertien hoofdgroepen. Bekijk de catalogus nu gemakkelijk online!

Daarom Middel Groothandel

Heeft u een groothandel nodig voor de industrie in Gorinchem? Wij sluiten met ons assortiment naadloos aan op wat onze klanten van ons verwachten. Zoekt u verder een groothandel voor de scheepvaart? In Gorinchem kunt u ook dan alles bij ons vinden! Ons bedrijf heeft een no nonsense beleid. Dit betekent dat we onze klanten en hun sector altijd goed kennen. We onderhouden sterk persoonlijk contact en leveren op tijd. Wilt u genieten van deze en andere voordelen? Kom dan een kijkje nemen bij onze groothandel voor industrie en scheepvaart in Gorinchem of bestel via onze website.

  • Kennis van de sector
  • Uitstekende service
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levering
  • Persoonlijk contact

Veel producten bij groothandel voor industrie in Gorinchem

Onze groothandel voor industrie en scheepvaart biedt u in Gorinchem alle bouwmaterialen die u nodig gaat hebben voor uw werkzaamheden. Bij ons bedrijf haalt u uw dakbedekking, buiscomponenten, ijzerwaren en schildermateriaal. Bent u toch op zoek naar iets anders? Wij hebben ook schoonmaakartikelen, poetsdoeken, lampen, lijmen en meer. Alles is te zien in de showroom van onze groothandel voor de scheepvaart en industrie in Gorinchem, of via de website te bestellen.

Contact groothandel voor de industrie en scheepvaart in Gorinchem

Zoekt u dringend een groothandel voor de scheepvaart en industrie in Gorinchem? Middel Groothandel staat voor u klaar. Bekijk vanuit het gemak van uw huis of kantoor al onze bouwmaterialen en reinigingsartikelen online, of kom langs in onze showroom. Voor al uw wensen is onze groothandel voor de industrie en scheepvaart in Gorinchem direct beschikbaar. Wilt u meer over ons weten of heeft u vragen? Laat het ons weten via info@groothandelmiddel.nl of bel ons op 078 – 64 29 830. We staan u graag snel te woord.