Groothandel industrie Dordrecht

Dé groothandel voor industrie en scheepvaart in Dordrecht

Bent u op zoek naar een groothandel voor de industrie en scheepvaart in Dordrecht? Middel Groothandel is al sinds 2003 dé specialist in bouwmaterialen en reinigingsartikelen. We geven professioneel advies aan zowel grote als kleine bedrijven en leveren onze producten altijd op tijd. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan langs in de showroom van onze groothandel voor industrie en scheepvaart in Dordrecht, of neem contact met ons op via het contactformulier op de website!

Bekijk de online catalogus

Het volledige assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen van onze groothandel is terug te vinden in onze online PBM catalogus. Binnen de bijna 600 pagina’s vindt u alles wat u zoekt, van hoofdbescherming tot veiligheidsschoenen. Een overzichtelijke inhoudsopgave en gekleurde hoofdgroepen zorgen ervoor dat u effectief kunt navigeren. Zodra u uw product gevonden heeft, kunt u het direct online bestellen of langskomen bij onze groothandel voor scheepvaart en industrie in Dordrecht!

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Heeft u vragen of zoekt u specifieke producten, dan bent u van harte welkom bij Middel Groothandel.

Nieuwland Parc 14F • 2952 DA Alblasserdam

BEKIJK ONZE CATALOGUS

De PBM catalogus telt bijna 600 pagina’s en bevat een compleet assortiment PBM, van hoofdbescherming tot veiligheidsschoenen en aanverwante producten.

De catalogus is overzichtelijk ingedeeld in dertien hoofdgroepen. Bekijk de catalogus nu gemakkelijk online!

Voordelen van Middel Groothandel

Een no nonsense bedrijf dat met beide benen in de maatschappij staat, dat is Middel Groothandel. Alle producten voor industrie en scheepvaart die u in Dordrecht nodig heeft zijn bij ons te vinden. Wij sluiten met ons assortiment direct aan de wensen van de klant en onderhouden goed persoonlijk contact. We kennen al onze klanten en hun sectoren op ons duimpje en leveren altijd snel! Kom daarom langs bij onze groothandel voor de scheepvaart en industrie in Dordrecht, of bestel via onze website en geniet daarbij van onze voordelen:

  • Kennis van de sector
  • Uitstekende service
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen

Alle opties van onze groothandel voor industrie in Dordrecht

De keuzemogelijkheden bij onze groothandel voor de industrie in Dordrecht zijn bijna eindeloos. Alle producten die te maken hebben met scheepvaart of industrie zijn bij ons aanwezig. U kunt hierbij denken aan schildermateriaal, poetsdoeken en ijzerwaren. Omdat we alle producten netjes op voorraad hebben, kunnen we op ieder moment snel leveren. Meer artikelen die u bij ons kunt vinden zijn dakbedekking, buiscomponenten, lampen en lijmen. Al deze producten en meer vindt u op onze website of in de showroom van onze groothandel voor industrie in Dordrecht.

Contact met onze groothandel voor industrie en scheepvaart in Dordrecht

Zoekt u dringend een groothandel voor scheepvaart en industrie in Dordrecht? Middel Groothandel staat voor u klaar. Bekijk vanuit het gemak van uw huis of kantoor al onze bouwmaterialen en reinigingsartikelen online, of kom langs in onze showroom. Voor al uw wensen is onze groothandel in industrie en scheepvaart in Dordrecht direct beschikbaar. Wilt u meer over ons weten of heeft u vragen? Laat het ons weten via info@groothandelmiddel.nl of bel ons op 078 – 64 29 830. We staan u graag snel te woord.