Groothandel industrie Breda

Welkom bij onze groothandel voor industrie in Breda

Als u op zoek bent naar een groothandel voor industrie in Breda, kunt u altijd terecht bij Middel Groothandel. Binnen de industrie en binnen de scheepvaart leveren wij goederen aan grote en kleine bedrijven. We specialiseren ons in reinigingsartikelen, maar ook qua bouwmaterialen heeft u bij ons voldoende keus. We doen dit alles al sinds 2003 en we houden ons altijd aan onze afspraken. Neem voor meer informatie contact met ons op. Of kom langs in de showroom van onze groothandel voor de industrie in Breda.

Handige online PBM catalogus

Alle veiligheidsartikelen die onze groothandel voor scheepvaart en industrie in Breda aanbiedt zijn terug te vinden in onze online PBM catalogus. Ons gehele assortiment is tussen de bijna 600 pagina’s snel terug te vinden dankzij de duidelijke inhoudsopgave en gekleurde hoofdgroepen. Van hoofdbescherming tot veiligheidsschoenen en meer! Bestel de producten via onze website of kom langs in onze showroom.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Heeft u vragen of zoekt u specifieke producten, dan bent u van harte welkom bij Middel Groothandel.

Nieuwland Parc 14F • 2952 DA Alblasserdam

BEKIJK ONZE CATALOGUS

De PBM catalogus telt bijna 600 pagina’s en bevat een compleet assortiment PBM, van hoofdbescherming tot veiligheidsschoenen en aanverwante producten.

De catalogus is overzichtelijk ingedeeld in dertien hoofdgroepen. Bekijk de catalogus nu gemakkelijk online!

Voordelen van onze groothandel

Heeft u een groothandel nodig voor industrie? In Breda sluiten wij met ons assortiment direct aan op de wensen van onze klanten. Bent u verder ook op zoek naar een groothandel voor scheepvaart in Breda? Ook dan hebben wij alles wat u zoekt. Met ons no nonsense beleid houden wij goed persoonlijk contact en leveren we altijd op tijd. Geniet van deze en meer voordelen als u bij ons bestelt via de website. Of als u langskomt bij onze groothandel voor industrie en scheepvaart in Breda!

  • Snelle levering
  • Kennis van de sector
  • Uitstekende service
  • Persoonlijk contact
  • Scherpe prijzen

Het assortiment van onze groothandel voor industrie in Breda

U vindt bij ons alle bouwmaterialen en reinigingsartikelen die u nodig heeft. We bieden u lijmen, buiscomponenten, schildermateriaal en ijzerwaren. Bij onze groothandel voor de industrie haalt u in Breda ook poetsdoeken, schoonmaakartikelen, lampen en dakbedekking. Deze producten en meer leveren wij altijd op tijd. Bestel ze via onze website of neem een kijkje in de showroom van onze groothandel.

Contact met onze groothandel voor industrie en scheepvaart in Breda

Zoekt u dringend een groothandel voor scheepvaart en industrie in Breda? Middel Groothandel staat voor u klaar. Bekijk vanuit het comfort van uw huis of kantoor al onze bouwmaterialen en reinigingsartikelen online, of kom langs in onze showroom. Voor al uw wensen is onze groothandel in industrie en scheepvaart in Breda direct beschikbaar. Wilt u meer over ons weten of heeft u vragen? Laat het ons weten via info@groothandelmiddel.nl of bel ons op 078 – 64 29 830. We staan u graag snel te woord.