Groothandel industrie Alblasserdam

Dé groothandel voor industrie en scheepvaart in Alblasserdam

Op zoek naar een groothandel voor industrie en scheepvaart? In Alblasserdam staat Middel Groothandel direct voor u klaar. Wij zijn sinds 2003 gespecialiseerd in bouwmaterialen en reinigingsartikelen. Aan grote en kleine bedrijven levert onze groothandel deze producten voor de scheepvaart en industrie in Alblasserdam. We leveren de artikelen snel en geven daarnaast ook professioneel advies. Bent u benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Kom langs bij onze groothandel voor industrie en scheepvaart in Alblasserdam of bekijk onze producten online.

Overzichtelijk winkelen

Met een overzichtelijke catalogus heeft u in een oogopslag door hoe u bij het product komt dat u zoekt. Deze PBM catalogus, oftewel onze catalogus voor persoonlijke beschermingsmiddelen, telt bijna 600 pagina’s. Dankzij een duidelijke inhoudsopgave en gekleurde hoofdgroepen zal u altijd vinden wat u nodig heeft. U kunt daarnaast ook langskomen bij onze groothandel voor scheepvaart en industrie in Alblasserdam, of de producten eenvoudig online bestellen.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Heeft u vragen of zoekt u specifieke producten, dan bent u van harte welkom bij Middel Groothandel.

Nieuwland Parc 14F • 2952 DA Alblasserdam

BEKIJK ONZE CATALOGUS

De PBM catalogus telt bijna 600 pagina’s en bevat een compleet assortiment PBM, van hoofdbescherming tot veiligheidsschoenen en aanverwante producten.

De catalogus is overzichtelijk ingedeeld in dertien hoofdgroepen. Bekijk de catalogus nu gemakkelijk online!

De voordelen van onze groothandel voor industrie in Alblasserdam

Dankzij een breed assortiment aan artikelen sluiten wij direct aan op alle wensen van onze klanten. We krijgen dit voor elkaar omdat wij een no nonsens bedrijf zijn dat met beide benen in de maatschappij staat. Onze groothandel voor scheepvaart en industrie heeft in Alblasserdam een uitstekende kennis van onze klanten, hun sectoren en de bijbehorende producten. We onderhouden sterk persoonlijk contact en leveren altijd op tijd. Ervaar onze service in de showroom van onze groothandel voor de industrie in Alblasserdam, of ontdek onze website. Profiteer verder ook van onze voordelen:

  • Kennis van de sector
  • Snelle levering
  • Persoonlijk contact
  • Uitstekende service
  • Scherpe prijzen

Altijd een ruime keus

Bij Middel Groothandel kunt u voor zowel industrie als scheepvaart in Alblasserdam voor al uw benodigdheden terecht. Zo zijn dakbedekking, schildermateriaal, ijzerwaren en lijmen nog maar het begin. U kunt bij ons ook denken aan lampen, poetsdoeken, reinigingsartikelen en buiscomponenten. Al deze artikelen worden snel geleverd omdat ze standaard op voorraad zijn. Bekijk alle producten op onze website of kom langs bij onze groothandel voor industrie en scheepvaart in Alblasserdam!

Contact: uw groothandel voor industrie en scheepvaart in Alblasserdam

Bent u dringend op zoek naar een groothandel voor scheepvaart en industrie in Alblasserdam? Middel Groothandel staat voor u klaar. Bekijk vanuit het gemak van uw huis of kantoor al onze bouwmaterialen en reinigingsartikelen online, of kom langs in onze showroom. Voor al uw wensen is onze groothandel in industrie en scheepvaart in Alblasserdam direct beschikbaar. Wilt u meer over ons weten of heeft u vragen? Laat het ons weten via info@groothandelmiddel.nl of bel ons op 078 – 64 29 830. We staan u graag snel te woord.