Groothandel bouwmaterialen

Welkom bij onze groothandel in bouwmaterialen

Bent u op zoek naar een bouw groothandel? Bij Middel Groothandel vindt u alle bouwmaterialen en reinigingsmiddelen die u maar nodig kunt hebben! Al sinds 2003 zijn wij een specialist in hoogwaardige reinigingsproducten en alles wat daarbij hoort, zoals werkkleding en gereedschappen. Onze bouw groothandel levert materialen en advies aan bedrijven in de bouw, industrie, scheepvaart en offshore. Bekijk het aanbod op onze website en neem contact op, of kom langs in de showroom van onze groothandel voor al uw bouwmaterialen!

Hiervoor kunt u bij ons terecht

Onze groothandel in bouwmaterialen heeft een zeer breed assortiment aan kwaliteitsproducten op voorraad. Wij bieden schoonmaakartikelen en poetslappen, maar ook buiscomponenten en dakbedekking. Verder hebben we lampen, schildermateriaal, lijmen, ijzerwaren en meer. U hoeft het maar te verzinnen en u kunt er bij ons voor terecht. Altijd zijn onze producten klaar voor een snelle levering. Middel Groothandel staat met bouwmaterialen en reinigingsproducten moeiteloos klaar voor al zijn klanten!

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Heeft u vragen of zoekt u specifieke producten, dan bent u van harte welkom bij Middel Groothandel.

Nieuwland Parc 14F • 2952 DA Alblasserdam

BEKIJK ONZE CATALOGUS

De PBM catalogus telt bijna 600 pagina’s en bevat een compleet assortiment PBM, van hoofdbescherming tot veiligheidsschoenen en aanverwante producten.

De catalogus is overzichtelijk ingedeeld in dertien hoofdgroepen. Bekijk de catalogus nu gemakkelijk online!

De voordelen van onze bouw groothandel

Wij zijn een no nonsens bedrijf dat met beide benen in de maatschappij staat. Met onze snelle levering en scherpe prijzen zijn wij een uitstekende partner of leverancier. We kennen onze klanten, hun sector en alle nodige producten op ons duimpje. Daarnaast sluit onze bouw groothandel met werkwijze en assortiment naadloos aan op de wensen van onze klanten. Neem vandaag nog contact op met onze groothandel in bouwmaterialen en geniet daarbij direct van al onze voordelen:

  • Scherpe prijzen
  • Persoonlijk contact
  • Uitstekende service
  • Kennis van de sector
  • Snelle levering

Bekijk onze catalogus

Onze groothandel in bouwmaterialen heeft al zijn producten in een overzichtelijke online catalogus staan. Deze PBM catalogus, oftewel onze catalogus voor persoonlijke beschermingsmiddelen, telt bijna 600 pagina’s. Het bevat een compleet PBM assortiment, van hoofdbescherming tot veiligheidsschoenen en andere verwante producten. U kunt door een duidelijke inhoudsopgave en gekleurde hoofdgroepen snel vinden wat u nodig heeft. Daarna kunt u direct langskomen of bestellen bij onze groothandel in bouwmaterialen.

Contact met Middel Groothandel voor uw bouwmaterialen

Bent u op zoek naar een bouw groothandel voor reinigingsmiddelen en bouwmaterialen? Middel Groothandel staat met bouwmaterialen klaar voor grote en kleine bedrijven in de bouw, scheepvaart, industrie of offshore. Bekijk onze producten op de website of kom langs in onze showroom, onze groothandel in bouwmaterialen is voor al uw wensen beschikbaar. Neem voor meer vragen contact met ons op via info@groothandelmiddel.nl of bel ons op 078 – 64 29 830, we helpen u zo snel mogelijk verder.