Groothandel bouwmaterialen Zwijndrecht

Zoekt u een bouw groothandel in Zwijndrecht?

Heeft u een groothandel voor bouwmaterialen nodig in Zwijndrecht? Middel Groothandel heeft op dat gebied alle producten die u zoekt. We zijn een specialist in reinigingsartikelen en leveren al sinds 2003 aan grote en kleine bedrijven. Deze bedrijven zijn voornamelijk werkzaam binnen, de bouw, scheepvaart, industrie of offshore en krijgen ook professioneel advies van ons. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op of kom langs bij de showroom van onze groothandel voor bouwmaterialen in Zwijndrecht.

Bekijk onze catalogus

Onze PBM catalogus voor persoonlijke beschermingsmiddelen, telt bijna 600 pagina’s. Het bevat daarmee ons volledige PBM assortiment. Met gekleurde hoofdgroepen en een duidelijke inhoudsopgave houdt u gemakkelijk overzicht. Hierdoor zoekt u vlug de producten die u nodig heeft, zoals veiligheidsschoenen, hoofdbescherming en nog veel meer. Kom daarna meteen langs in de showroom van onze groothandel voor bouwmaterialen in Zwijndrecht, of bestel online!

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Heeft u vragen of zoekt u specifieke producten, dan bent u van harte welkom bij Middel Groothandel.

Nieuwland Parc 14F • 2952 DA Alblasserdam

BEKIJK ONZE CATALOGUS

De PBM catalogus telt bijna 600 pagina’s en bevat een compleet assortiment PBM, van hoofdbescherming tot veiligheidsschoenen en aanverwante producten.

De catalogus is overzichtelijk ingedeeld in dertien hoofdgroepen. Bekijk de catalogus nu gemakkelijk online!

Daarom kiest u voor Middel Groothandel

Onze bouw groothandel in Zwijndrecht biedt u scherpe prijzen. We zijn een no nonsens bedrijf dat altijd snel levert. Ook staan we met beide benen in de maatschappij, omdat we onze klanten, hun sector en alle producten op ons duimpje kennen. Ons assortiment sluit direct aan op de wensen van onze klanten. Bekijk onze producten dus meteen online of kom langs bij onze groothandel voor bouwmaterialen in Zwijndrecht. Geniet daarbij ook meteen van de volgende voordelen:

  • Kennis van de sector
  • Uitstekende service
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Persoonlijk contact

Het assortiment van onze groothandel in bouwmaterialen in Zwijndrecht

In Zwijndrecht heeft onze groothandel in bouwmaterialen een groot assortiment op voorraad. We hebben lijmen en schildermateriaal, maar ook poetsdoeken en reinigingsproducten. Ook kunt u bij ons terecht voor dakbedekking, buiscomponenten, ijzerwaren, lampen en meer. Onze groothandel in bouwmaterialen heeft in Zwijndrecht alles dat u zoekt en levert het snel. Kom dus direct kijken in onze showroom of zoek wat u nodig heeft op onze website.

Contact met onze groothandel voor bouwmaterialen in Zwijndrecht

Bent u op zoek naar een bouw groothandel in Zwijndrecht voor reinigingsmiddelen en bouwmaterialen? Middel Groothandel staat met bouwmaterialen klaar voor grote en kleine bedrijven in de bouw, scheepvaart, industrie of offshore. Bekijk onze producten op de website of kom langs in onze showroom, onze groothandel in bouwmaterialen is in Zwijndrecht voor al uw wensen beschikbaar. Neem voor meer vragen contact met ons op via info@groothandelmiddel.nl of bel ons op 078 – 64 29 830, we helpen u zo snel mogelijk verder.