Groothandel bouwmaterialen Utrecht

Zoekt u een groothandel voor bouwmaterialen in Utrecht?

Als u op zoek bent naar een bouw groothandel in Utrecht, kunt u meteen terecht bij Middel Groothandel. Wij zijn een specialist in reinigingsartikelen en bouwmaterialen en leveren onze producten al sinds 2003. Grote en kleine bedrijven binnen de scheepvaart, bouw, offshore en industrie kloppen bij ons aan voor alles wat ze nodig hebben. We geven deze bedrijven professioneel advies en leveren alle producten op tijd. Bekijk onze artikelen in de showroom van onze groothandel voor bouwmaterialen in Utrecht of bestel alles gemakkelijk online.

Een overzichtelijke catalogus

Een overzichtelijke PBM catalogus, oftewel onze catalogus voor persoonlijke beschermingsmiddelen, geeft u een duidelijk overzicht van al onze producten. De catalogus is online te bekijken en is ondanks zijn bijna 600 pagina’s erg overzichtelijk. Een strakke inhoudsopgave en gekleurde hoofdgroepen zorgen ervoor dat u netjes op koers blijft en snel vindt wat u zoekt. Hierna kunt u de producten ophalen bij onze groothandel voor bouwmaterialen in Utrecht of ze gemakkelijk op locatie laten bezorgen.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Heeft u vragen of zoekt u specifieke producten, dan bent u van harte welkom bij Middel Groothandel.

Nieuwland Parc 14F • 2952 DA Alblasserdam

BEKIJK ONZE CATALOGUS

De PBM catalogus telt bijna 600 pagina’s en bevat een compleet assortiment PBM, van hoofdbescherming tot veiligheidsschoenen en aanverwante producten.

De catalogus is overzichtelijk ingedeeld in dertien hoofdgroepen. Bekijk de catalogus nu gemakkelijk online!

Dit maakt ons dé groothandel voor bouwmaterialen in Utrecht

Een breed assortiment aan producten zorgt ervoor dat we naadloos aansluiten op de wensen van onze klanten. Onze bouw groothandel staat in Utrecht met beide benen in de maatschappij. We kennen onze klanten, hun sectoren en alle producten als geen ander en leveren alles snel. Ons no nonsens bedrijf onderhoudt daarnaast goed persoonlijk contact, ervaar het in de showroom van onze groothandel voor bouwmaterialen in Utrecht! Geniet daarnaast van al onze voordelen:

  • Uitstekende service
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levering
  • Persoonlijk contact
  • Kennis van de sector

Onze producten

Schildermateriaal, dakbedekking, ijzerwaren en lijmen: in onze groothandel zijn al deze bouwmaterialen in Utrecht voor u beschikbaar. Ook hebben wij poetsdoeken, reinigingsmiddelen, buiscomponenten en lampen standaard op voorraad. Al deze producten en meer leveren wij altijd snel, dus bestel direct online. U kunt ook altijd zelf de producten komen bekijken in onze groothandel voor bouwmaterialen in Utrecht!

Contact met onze groothandel voor bouwmaterialen in Utrecht

Bent u dringend op zoek naar een bouw groothandel in Utrecht? Middel Groothandel staat klaar voor grote en kleine bedrijven in de bouw, scheepvaart, industrie of offshore. Bekijk onze bouwmaterialen en reinigingsmiddelen op de website of kom langs in onze showroom, onze groothandel in bouwmaterialen is in Utrecht voor al uw wensen beschikbaar. Neem voor meer vragen contact met ons op via info@groothandelmiddel.nl of bel ons op 078 – 64 29 830, we helpen u zo snel mogelijk verder.