Groothandel bouwmaterialen Tilburg

Zoekt u een groothandel voor bouwmaterialen in Tilburg?

Bent u in Tilburg op zoek naar een bouw groothandel? Voor al uw bouwmaterialen en reinigingsartikelen kunt u direct terecht bij Middel Groothandel. Sinds 2003 zijn wij een specialist in reinigingsproducten die we leveren aan bedrijven binnen de industrie, offshore, bouw en scheepvaart. Aan zowel grote als kleine bedrijven geven we professioneel advies en we leveren onze producten altijd snel. Wilt u meer over ons weten? Kom langs bij onze groothandel voor bouwmaterialen in Tilburg of bekijk onze website.

Een overzichtelijke PBM catalogus

Met bijna 600 pagina’s kunt u in onze PBM catalogus al onze producten terugvinden. Deze catalogus voor persoonlijke beschermingsmiddelen is, ondanks zijn grootte, overzichtelijk te navigeren. Een duidelijke inhoudsopgave en gekleurde hoofdgroepen zorgen ervoor dat u altijd vindt wat u zoekt. U kunt de producten hierna direct komen ophalen bij onze groothandel voor bouwmaterialen in Tilburg of gemakkelijk op onze website bestellen!

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Heeft u vragen of zoekt u specifieke producten, dan bent u van harte welkom bij Middel Groothandel.

Nieuwland Parc 14F • 2952 DA Alblasserdam

BEKIJK ONZE CATALOGUS

De PBM catalogus telt bijna 600 pagina’s en bevat een compleet assortiment PBM, van hoofdbescherming tot veiligheidsschoenen en aanverwante producten.

De catalogus is overzichtelijk ingedeeld in dertien hoofdgroepen. Bekijk de catalogus nu gemakkelijk online!

Dé groothandel voor bouwmaterialen in Tilburg

Ons brede assortiment aan producten maakt dat wij naadloos kunnen aansluiten op de wensen van al onze klanten. We staan met beide benen in de maatschappij en onze bouw groothandel kent in Tilburg alle klanten, hun sectoren en de bijbehorende producten op zijn duimpje. Een no nonsens bedrijf dat snel levert en goed persoonlijk contact onderhoudt, dat is onze groothandel voor bouwmaterialen in Tilburg. Ervaar het zelf in onze showroom of bestel via de website en geniet van onze vele voordelen:

  • Uitstekende service
  • Snelle levering
  • Kennis van de sector
  • Persoonlijk contact
  • Scherpe prijzen

Ontdek onze producten

Dakbedekking, ijzerwaren, lijmen en buiscomponenten: bij onze groothandel zijn al deze bouwmaterialen in Tilburg voor u beschikbaar. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor reinigingsmiddelen, poetsdoeken, schildermateriaal, lampen en meer: alles hebben wij op voorraad en we leveren snel! Bestel onze producten via info@groothandelmiddel.nl of kom langs in de showroom van onze groothandel voor bouwmaterialen in Tilburg.

Contact met onze groothandel voor bouwmaterialen in Tilburg

Bent u in Tilburg dringend op zoek naar een bouw groothandel? Middel Groothandel staat klaar voor grote en kleine bedrijven in de bouw, scheepvaart, industrie of offshore. Bekijk onze bouwmaterialen en reinigingsmiddelen op de website of kom langs in onze showroom, onze groothandel in bouwmaterialen is in Tilburg voor al uw wensen beschikbaar. Neem voor meer vragen contact met ons op via info@groothandelmiddel.nl of bel ons op 078 – 64 29 830, we helpen u zo snel mogelijk verder.