Groothandel bouwmaterialen Sliedrecht

Op zoek naar een bouw groothandel in Sliedrecht?

Zoekt u een groothandel in bouwmaterialen in Sliedrecht? Middel Groothandel heeft alle producten die u nodig heeft. Sinds 2003 zijn wij een specialist in reinigingsartikelen en alles wat daarbij aansluit, zoals gereedschappen en werkkleding. We leveren deze producten aan grote en kleine bedrijven binnen de industrie, bouw, scheepvaart en offshore. Ook geven we professioneel advies. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op of kom langs in de showroom van onze groothandel in bouwmaterialen in Sliedrecht.

Onze overzichtelijke catalogus

In de catalogus van onze bouw groothandel kunt u in Sliedrecht overzichtelijk al onze persoonlijke beschermingsmiddelen terugvinden. De PBM catalogus telt bijna 600 pagina’s en bevat ons gehele PBM assortiment. Een overzichtelijke inhoudsopgave en gekleurde hoofdgroepen zorgen ervoor dat u met gemak al onze producten kan opzoeken, zoals hoofdbescherming, veiligheidsschoenen en meer. Bestel daarna direct via onze mail of kom langs in de showroom van onze groothandel voor bouwmaterialen in Sliedrecht.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Heeft u vragen of zoekt u specifieke producten, dan bent u van harte welkom bij Middel Groothandel.

Nieuwland Parc 14F • 2952 DA Alblasserdam

BEKIJK ONZE CATALOGUS

De PBM catalogus telt bijna 600 pagina’s en bevat een compleet assortiment PBM, van hoofdbescherming tot veiligheidsschoenen en aanverwante producten.

De catalogus is overzichtelijk ingedeeld in dertien hoofdgroepen. Bekijk de catalogus nu gemakkelijk online!

Daarom kiezen voor onze groothandel in bouwmaterialen in Sliedrecht

Bij onze bouw groothandel in Sliedrecht bieden we u altijd scherpe prijzen en een snelle levering. Wij zijn een no nonsens bedrijf dat met beide benen in de maatschappij staat. We kennen onze klanten, de sectoren waarin zij werken en de producten die ze nodig hebben volledig. Naadloos sluit het assortiment van onze groothandel voor bouwmaterialen in Sliedrecht aan op de wensen van onze klanten. Kom kijken in onze showroom of bestel via de website en profiteer van de volgende voordelen:

  • Scherpe prijzen
  • Kennis van de sector
  • Snelle levering
  • Persoonlijk contact
  • Uitstekende service

Ons assortiment

Onze groothandel in bouwmaterialen heeft een breed assortiment op voorraad in Sliedrecht. Zo hebben wij niet alleen schoonmaakartikelen als poetsdoeken, maar kunt u ook voor ijzerwaren, schildermateriaal en lijmen bij ons terecht. Ook lampen, buiscomponenten en dakbedekking kunt u zó bij ons bestellen. We hebben alles in een mum van tijd aan u geleverd, dus neem vandaag nog een kijkje bij onze groothandel voor bouwmaterialen in Sliedrecht, of bekijk onze website!

Contact met Middel Groothandel voor bouwmaterialen in Sliedrecht

Bent u op zoek naar een bouw groothandel in Sliedrecht voor reinigingsmiddelen en bouwmaterialen? Middel Groothandel staat met bouwmaterialen klaar voor grote en kleine bedrijven in de bouw, scheepvaart, industrie of offshore. Bekijk onze producten op de website of kom langs in onze showroom, onze groothandel in bouwmaterialen is in Sliedrecht voor al uw wensen beschikbaar. Neem voor meer vragen contact met ons op via info@groothandelmiddel.nl of bel ons op 078 – 64 29 830, we helpen u zo snel mogelijk verder.