Groothandel bouwmaterialen Rotterdam

Uw bouw groothandel in Rotterdam!

Zoekt u een groothandel voor bouwmaterialen in Rotterdam? Middel Groothandel is een specialist in bouwmaterialen en reinigingsproducten. Al sinds 2003 leveren wij deze producten aan kleine en grote bedrijven binnen de bouw, offshore, scheepvaart en industrie. We geven deze bedrijven daarnaast ook professioneel advies. Bent u benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Laat het ons weten, of kom bij ons langs in de showroom van onze groothandel voor bouwmaterialen in Rotterdam.

Persoonlijke beschermingsmiddelen

De catalogus van persoonlijke beschermingsmiddelen die wij op onze website hebben staan, geeft u een overzicht van al onze producten. Deze PBM catalogus is gebruiksvriendelijk door een duidelijke inhoudsopgave en gekleurde hoofdgroepen. Alles wat u zoekt, van hoofdbescherming naar veiligheidsschoenen en meer, kunt u vinden tussen de bijna 600 pagina’s. Wat u nodig heeft, kunt u daarna bij onze groothandel voor bouwmaterialen in Rotterdam direct ophalen, of u kunt gemakkelijk online bestellen.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Heeft u vragen of zoekt u specifieke producten, dan bent u van harte welkom bij Middel Groothandel.

Nieuwland Parc 14F • 2952 DA Alblasserdam

BEKIJK ONZE CATALOGUS

De PBM catalogus telt bijna 600 pagina’s en bevat een compleet assortiment PBM, van hoofdbescherming tot veiligheidsschoenen en aanverwante producten.

De catalogus is overzichtelijk ingedeeld in dertien hoofdgroepen. Bekijk de catalogus nu gemakkelijk online!

Daarom kiest u voor Middel Groothandel

In onze bouw groothandel in Rotterdam bieden wij u altijd scherpe prijzen. Wij zijn een no nonsens bedrijf dat snel levert en goed persoonlijk contact met u onderhoudt. Het assortiment van onze groothandel voor bouwmaterialen sluit in Rotterdam naadloos aan op de wensen van onze klanten. We kennen de klanten, hun sectoren en de producten op ons duimpje. Hiermee laten we zien dat we met beide benen in de maatschappij staan en dat u altijd van ons op aan kunt. Kom langs of bestel en profiteer van onze voordelen:

  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Uitstekende service
  • Kennis van de sector

Ons assortiment

Van ijzerwaren en buiscomponenten tot poetsdoeken en reinigingsartikelen. Het assortiment van onze groothandel in bouwmaterialen is in Rotterdam erg breed. Verder kunt u bij ons terecht voor lijmen, lampen, dakbedekking en schildermateriaal, we hebben voor ieder wat wils. Al deze producten en meer worden door ons snel geleverd. Bestel dus direct online wat u nodig heeft of bekijk ons assortiment in de showroom van onze groothandel voor bouwmaterialen in Rotterdam!

Contact met Middel Groothandel voor bouwmaterialen in Rotterdam

Heeft u een bouw groothandel nodig in Rotterdam voor reinigingsmiddelen en bouwmaterialen? Middel Groothandel staat met bouwmaterialen klaar voor grote en kleine bedrijven in de bouw, scheepvaart, industrie of offshore. Bekijk onze producten op de website of kom langs in onze showroom, onze groothandel in bouwmaterialen is in Rotterdam voor al uw wensen beschikbaar. Neem voor meer vragen contact met ons op via info@groothandelmiddel.nl of bel ons op 078 – 64 29 830, we helpen u zo snel mogelijk verder.