Groothandel bouwmaterialen Papendrecht

Zoekt u een bouw groothandel in Papendrecht?

Bent u op zoek naar een groothandel in bouwmaterialen in Papendrecht? Bij Middel Groothandel hebben wij vrijwel alles wat u zoekt. Al sinds 2003 zijn wij specialist in reinigingsmiddelen. We leveren ook alles wat daarbij aansluit, zoals werkkleding en gereedschappen. Grote en kleine bedrijven binnen de scheepvaart, industrie, bouw en offshore kunnen bij ons terecht voor al hun benodigde producten. We geven ook nog eens professioneel advies, dus neem vandaag nog contact op met onze groothandel in bouwmaterialen in Papendrecht!

Vind alles in onze catalogus

In onze online catalogus vindt u al onze producten gemakkelijk terug. Deze PBM catalogus voor persoonlijke beschermingsmiddelen, telt bijna 600 pagina’s. U kunt hierin ons volledige PBM assortiment terugvinden, zoals hoofdbescherming, veiligheidsschoenen en meer. Gekleurde hoofdgroepen en een overzichtelijke inhoudsopgave maken het zoeken naar producten erg eenvoudig. Zodra u heeft gevonden wat u zoekt, kunt u direct bestellen of langskomen bij de showroom van onze groothandel voor bouwmiddelen in Papendrecht.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Heeft u vragen of zoekt u specifieke producten, dan bent u van harte welkom bij Middel Groothandel.

Nieuwland Parc 14F • 2952 DA Alblasserdam

BEKIJK ONZE CATALOGUS

De PBM catalogus telt bijna 600 pagina’s en bevat een compleet assortiment PBM, van hoofdbescherming tot veiligheidsschoenen en aanverwante producten.

De catalogus is overzichtelijk ingedeeld in dertien hoofdgroepen. Bekijk de catalogus nu gemakkelijk online!

Daarom onze groothandel in bouwmaterialen in Papendrecht

Onze bouw groothandel in Papendrecht staat met beide benen in de maatschappij. We zijn een no nonsens bedrijf dat altijd scherpe prijzen biedt en snel levert. We kennen onze klanten, hun sectoren en alle producten op ons duimpje en zijn hierdoor een uitstekende leverancier en partner. Het assortiment van onze groothandel in bouwmaterialen sluit in Papendrecht direct aan op de wensen van al onze klanten. Bestel via het contactformulier op de website of kom langs in onze showroom en geniet de volgende voordelen:

  • Scherpe prijzen
  • Kennis van de sector
  • Snelle levering
  • Persoonlijk contact
  • Uitstekende service

Bekijk ons assortiment

Een breed assortiment aan kwaliteitsproducten ligt bij onze groothandel voor bouwmaterialen in Papendrecht altijd op voorraad. Wij bieden u bijvoorbeeld schoonmaakartikelen en poetsdoeken, maar ook schildermateriaal en ijzerwaren. Daarnaast kunt u ook voor lijmen, lampen, buiscomponenten en dakbedekking. Al deze producten en meer hebben wij snel aan u geleverd, dus bestel vandaag nog bij onze groothandel in bouwmaterialen in Papendrecht!

Contact met Middel Groothandel voor bouwmaterialen in Papendrecht

Zoekt u een bouw groothandel in Papendrecht voor reinigingsmiddelen en bouwmaterialen? Middel Groothandel staat met bouwmaterialen klaar voor grote en kleine bedrijven in de bouw, scheepvaart, industrie of offshore. Bekijk onze producten op de website of kom langs in onze showroom, onze groothandel in bouwmaterialen is in Papendrecht voor al uw wensen beschikbaar. Neem voor meer vragen contact met ons op via info@groothandelmiddel.nl of bel ons op 078 – 64 29 830, we helpen u zo snel mogelijk verder.