Groothandel bouwmaterialen Hendrik-Ido-Ambacht

Onze groothandel voor bouwmaterialen in Hendrik-Ido-Ambacht

Als u op zoek bent naar een bouw groothandel in Hendrik-Ido-Ambacht, dan kunt u altijd terecht bij Middel Groothandel. Wij zijn sinds 2003 gespecialiseerd in reinigingsartikelen en bouwmaterialen. We leveren hiervoor producten aan grote en kleine bedrijven binnen de bouw, scheepvaart, offshore en industrie. Verder geven we deze bedrijven professioneel advies en leveren we onze artikelen altijd op tijd. Wilt u weten wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via info@groothandelmiddel.nl of kom langs bij onze groothandel voor bouwmaterialen in Hendrik-Ido-Ambacht.

Overzicht met de online catalogus

Onze online catalogus geeft met bijna 600 pagina’s een duidelijk overzicht van onze producten. Alles is hierin terug te vinden, van veiligheidsschoenen tot hoofdbescherming. Gekleurde hoofdgroepen en een duidelijke inhoudsopgave zorgen ervoor dat u gemakkelijk kunt navigeren en altijd zal vinden wat u zoekt. Kom hierna een kijkje nemen in de showroom van onze groothandel voor bouwmaterialen in Hendrik-Ido-Ambacht, of bestel uw producten via ons contactformulier.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Heeft u vragen of zoekt u specifieke producten, dan bent u van harte welkom bij Middel Groothandel.

Nieuwland Parc 14F • 2952 DA Alblasserdam

BEKIJK ONZE CATALOGUS

De PBM catalogus telt bijna 600 pagina’s en bevat een compleet assortiment PBM, van hoofdbescherming tot veiligheidsschoenen en aanverwante producten.

De catalogus is overzichtelijk ingedeeld in dertien hoofdgroepen. Bekijk de catalogus nu gemakkelijk online!

Uw groothandel voor bouwmaterialen in Hendrik-Ido-Ambacht

Een breed assortiment zorgt ervoor dat wij direct kunnen aansluiten op wat onze klanten van ons wensen. Onze groothandel voor bouwmaterialen kent in Hendrik-Ido-Ambacht al zijn klanten, hun sector en de bijbehorende producten op zijn duimpje. Dit komt doordat wij een no nonsens bedrijf zijn. We staan met beide benen in de maatschappij en onderhouden sterk persoonlijk contact. Ervaar deze en meer voordelen zelf door langs te komen bij onze groothandel voor bouwmaterialen in Hendrik-Ido-Ambacht, of door contact met ons op te nemen via de website.

  • Uitstekende service
  • Persoonlijk contact
  • Scherpe prijzen
  • Kennis van de sector
  • Snelle levering

Onze producten

Veel soorten producten voor de scheepvaart, industrie, bouw en offshore zijn bij ons direct verkrijgbaar. U kunt hierbij denken aan ijzerwaren, schildermateriaal, lampen en reinigingsartikelen. Deze producten hebben wij standaard op voorraad en we leveren dus snel. Ook bieden wij u verschillende soorten lijmen, poetsdoeken, buiscomponenten en dakbedekking. Kortom: alles wat u nodig heeft voor uw werkzaamheden kunt u bij ons terugvinden! Bekijk onze producten online, of kom langs in de showroom van onze groothandel voor bouwmaterialen in Hendrik-Ido-Ambacht.

Contact met onze groothandel voor bouwmaterialen in Hendrik-Ido-Ambacht

Bent u dringend op zoek naar een bouw groothandel in Hendrik-Ido-Ambacht? Middel Groothandel staat klaar voor grote en kleine bedrijven in de bouw, scheepvaart, industrie of offshore. Bekijk onze bouwmaterialen en reinigingsmiddelen op de website of kom langs in onze showroom, onze groothandel in bouwmaterialen is in Hendrik-Ido-Ambacht voor al uw wensen beschikbaar. Neem voor meer vragen contact met ons op via info@groothandelmiddel.nl of bel ons op 078 – 64 29 830, we helpen u zo snel mogelijk verder.