Groothandel bouwmaterialen Gorinchem

Zoekt u een bouw groothandel in Gorinchem?

Bent u op zoek naar een groothandel voor bouwmaterialen in Gorinchem? Welkom bij Middel Groothandel. Wij zijn sinds 2003 een specialist in reinigingsproducten en bouwmaterialen. Binnen de industrie, scheepvaart, offshore en bouw werken wij samen met grote en kleine bedrijven. We geven professioneel advies en leveren altijd op tijd. Wilt u meer over ons weten? Neem dan gerust contact met ons op, of kom langs bij onze groothandel voor bouwmaterialen in Gorinchem!

De catalogus van onze groothandel in bouwmaterialen in Gorinchem

Alles wat u zoekt, van veiligheidsschoenen tot hoofdbescherming en meer, kunt u vinden in onze online PBM catalogus voor persoonlijke beschermingsmiddelen. Deze catalogus telt bijna 600 pagina’s en is toch gemakkelijk te navigeren. Dankzij gekleurde hoofdgroepen en een duidelijke inhoudsopgave weet u altijd snel te vinden wat u zoekt. Hierna kunt u de producten direct bestellen via ons contactformulier, of ze komen bekijken bij onze groothandel voor bouwmaterialen in Gorinchem.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Heeft u vragen of zoekt u specifieke producten, dan bent u van harte welkom bij Middel Groothandel.

Nieuwland Parc 14F • 2952 DA Alblasserdam

BEKIJK ONZE CATALOGUS

De PBM catalogus telt bijna 600 pagina’s en bevat een compleet assortiment PBM, van hoofdbescherming tot veiligheidsschoenen en aanverwante producten.

De catalogus is overzichtelijk ingedeeld in dertien hoofdgroepen. Bekijk de catalogus nu gemakkelijk online!

De voordelen Middel Groothandel

Onze bouw groothandel staat in Gorinchem met beide benen in de maatschappij. We kennen onze klanten, hun sectoren en alle producten op ons duimpje. Ons assortiment sluit hierdoor ook direct aan op de wensen van onze klanten. Wij zijn een no nonsens bedrijf dat persoonlijk contact goed onderhoudt en zijn producten snel levert. Hierdoor kunt u altijd aan op onze groothandel voor bouwmaterialen in Gorinchem. Bestel online via het contactformulier of kom bij ons langs en geniet van de volgende voordelen:

  • Kennis van de sector
  • Uitstekende service
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levering
  • Persoonlijk contact

Dit is ons assortiment

Van poetsdoeken en reinigingsartikelen tot lampen en dakbedekking. De producten van onze groothandel in bouwmaterialen lopen in Gorinchem erg uiteen. Verder leveren wij ook lijmen, schildermateriaal, buiscomponenten, ijzerwaren en meer. Iedereen kan voor zijn benodigdheden bij ons terecht. We hebben daarnaast alles op voorraad en leveren dus snel. Bekijk zelf onze producten in de showroom van onze groothandel voor bouwmaterialen in Gorinchem, of bestel wat u nodig heeft met gemak via onze website.

Contact met Middel Groothandel voor bouwmaterialen in Gorinchem

Heeft u een bouw groothandel nodig in Gorinchem voor reinigingsmiddelen en bouwmaterialen? Middel Groothandel staat met bouwmaterialen klaar voor grote en kleine bedrijven in de bouw, scheepvaart, industrie of offshore. Bekijk onze producten op de website of kom langs in onze showroom, onze groothandel in bouwmaterialen is in Gorinchem voor al uw wensen beschikbaar. Neem voor meer vragen contact met ons op via info@groothandelmiddel.nl of bel ons op 078 – 64 29 830, we helpen u zo snel mogelijk verder.