Groothandel bouwmaterialen Dordrecht

Welkom bij onze bouw groothandel in Dordrecht?

Bent u op zoek naar een groothandel voor bouwmaterialen in Dordrecht? Al sinds 2003 is Middel Groothandel een specialist in reinigingsartikelen. We leveren aan kleine en grote bedrijven die werkzaam zijn binnen de scheepvaart, offshore, bouw en industrie. We geven professioneel advies en hebben alle producten die u zoekt. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via de website of kom langs in de showroom van onze groothandel voor bouwmaterialen in Dordrecht.

Bekijk ons PBM assortiment

In onze catalogus voor persoonlijke beschermingsmiddelen, onze PBM catalogus, staat ons volledige PBM assortiment. U houdt gemakkelijk overzicht door een duidelijke inhoudsopgave en gekleurde hoofdgroepen. Met bijna 600 pagina’s staan in de catalogus alle producten die u nodig heeft, van hoofdbescherming tot veiligheidsschoenen en meer. Bestel de producten meteen via het contactformulier op de website, of kom langs bij onze groothandel voor bouwmaterialen in Dordrecht!

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Heeft u vragen of zoekt u specifieke producten, dan bent u van harte welkom bij Middel Groothandel.

Nieuwland Parc 14F • 2952 DA Alblasserdam

BEKIJK ONZE CATALOGUS

De PBM catalogus telt bijna 600 pagina’s en bevat een compleet assortiment PBM, van hoofdbescherming tot veiligheidsschoenen en aanverwante producten.

De catalogus is overzichtelijk ingedeeld in dertien hoofdgroepen. Bekijk de catalogus nu gemakkelijk online!

Daarom kiest u voor ons

Wij bieden scherpe prijzen in onze bouw groothandel in Dordrecht. Omdat wij een no nonsens bedrijf zijn staan we met beide benen in de maatschappij en leveren we snel. Ons assortiment sluit naadloos aan op de wensen van onze klanten. Dit komt doordat wij onze klanten, de sectoren waarin zij werken en alle producten geheel uit ons hoofd kennen. Geniet ook van onze voordelen. Bestel online of zoek ons op in onze groothandel voor bouwmaterialen in Dordrecht.

  • Kennis van de sector
  • Uitstekende service
  • Snelle levering
  • Persoonlijk contact
  • Scherpe prijzen

De producten van onze groothandel in bouwmaterialen in Dordrecht

Het assortiment van onze groothandel in bouwmaterialen is in Dordrecht erg breed. Zo hebben wij naast reinigingsartikelen en poetsdoeken ook schildermateriaal, buiscomponenten en lijmen. Verder kunt u bij ons terecht voor lampen, dakbedekking, ijzerwaren en meer, u komt dus niets tekort. Alle producten zijn op voorraad en worden door ons snel geleverd. Kom dus direct bekijken wat u nodig heeft in de showroom van onze groothandel voor bouwmaterialen in Dordrecht, of bestel gemakkelijk online.

Contact met Middel Groothandel voor bouwmaterialen in Dordrecht

Heeft u een bouw groothandel nodig in Dordrecht voor reinigingsmiddelen en bouwmaterialen? Middel Groothandel staat met bouwmaterialen klaar voor grote en kleine bedrijven in de bouw, scheepvaart, industrie of offshore. Bekijk onze producten op de website of kom langs in onze showroom, onze groothandel in bouwmaterialen is in Dordrecht voor al uw wensen beschikbaar. Neem voor meer vragen contact met ons op via info@groothandelmiddel.nl of bel ons op 078 – 64 29 830, we helpen u zo snel mogelijk verder.