Groothandel bouwmaterialen Breda

Zoekt u een bouw groothandel in Breda?

Als u op zoek bent naar een groothandel voor bouwmaterialen in Breda, dan kunt u bij Middel Groothandel direct terecht. Al sinds 2003 zijn wij een specialist in reinigingsproducten en bouwmaterialen. We leveren deze producten aan zowel grote en kleine bedrijven binnen de scheepvaart, industrie, bouw en offshore. Alle materialen worden op tijd bij u geleverd en ook als u advies nodig heeft staan we voor u klaar. Wat wilt u nog meer? Bestel via het contactformulier op onze website of kom langs in de showroom van onze groothandel voor bouwmaterialen in Breda.

De catalogus van onze groothandel voor bouwmaterialen in Breda

In onze online catalogus voor persoonlijke beschermingsmiddelen vindt u met gemak wat u zoekt. De PBM catalogus is moeiteloos te navigeren dankzij een overzichtelijke inhoudsopgave en gekleurde hoofdgroepen. Binnen de bijna 600 pagina’s zult u altijd vinden wat u nodig heeft. U kunt hierna meteen bestellen of een kijkje komen nemen in de showroom van onze groothandel voor bouwmaterialen in Breda!

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Heeft u vragen of zoekt u specifieke producten, dan bent u van harte welkom bij Middel Groothandel.

Nieuwland Parc 14F • 2952 DA Alblasserdam

BEKIJK ONZE CATALOGUS

De PBM catalogus telt bijna 600 pagina’s en bevat een compleet assortiment PBM, van hoofdbescherming tot veiligheidsschoenen en aanverwante producten.

De catalogus is overzichtelijk ingedeeld in dertien hoofdgroepen. Bekijk de catalogus nu gemakkelijk online!

Dit kunnen wij voor u betekenen

Het assortiment van onze groothandel in bouwmaterialen sluit in Breda direct aan op de wensen van onze klanten. Dit komt doordat wij precies weten met wie we te maken hebben. Met beide benen staan wij in de maatschappij en we kennen onze klanten, hun sector en alle producten dan ook op ons duimpje. Een no nonsens bedrijf dat goed persoonlijk contact onderhoudt en snel levert, dat is onze bouw groothandel in Breda. Beleef het zelf in onze showroom of bestel via onze mail. Profiteer daarbij meteen van de volgende voordelen:

  • Persoonlijk contact
  • Uitstekende service
  • Snelle levering
  • Kennis van de sector
  • Scherpe prijzen

Ons assortiment

Van schildermateriaal tot ijzerwaren, onze groothandel in bouwmaterialen heeft het in Breda allemaal. Ons brede assortiment geeft u ruime keus. U kunt bij ons terecht voor lijmen, lampen, poetsdoeken en reinigingsartikelen. Ook bieden wij dakbedekking, buiscomponenten en meer. Al deze producten hebben wij op voorraad en leveren we dus snel. Bestel daarom makkelijk via onze website of kom kijken bij onze groothandel voor bouwmaterialen in Breda. U haalt hoe dan ook uw producten snel in huis.

Contact met Middel Groothandel voor bouwmaterialen in Breda

Bent u dringend op zoek naar een bouw groothandel in Breda? Middel Groothandel staat klaar voor grote en kleine bedrijven in de bouw, scheepvaart, industrie of offshore. Bekijk onze bouwmaterialen en reinigingsmiddelen op de website of kom langs in onze showroom, onze groothandel in bouwmaterialen is in Breda voor al uw wensen beschikbaar. Neem voor meer vragen contact met ons op via info@groothandelmiddel.nl of bel ons op 078 – 64 29 830, we helpen u zo snel mogelijk verder.