Groothandel bouwmaterialen Alblasserdam

Onze bouw groothandel in Alblasserdam

Zoekt u een groothandel in bouwmaterialen in Alblasserdam? Middel Groothandel heeft alle bouwmaterialen die u maar zoekt! In Alblasserdam kunt u in onze showroom of online vele soorten reinigingsproducten en bouwmaterialen vinden. Al sinds 2003 leveren wij al aan grote en kleine bedrijven die werkzaam zijn in de bouw, scheepvaart, industrie en offshore. We zijn specialist in hoogwaardige reinigingsproducten en alles wat daarbij hoort, zoals gereedschappen en werkkleding. Verder geven we ook advies, dus neem direct contact op met onze groothandel in bouwmaterialen in Alblasserdam.

Een overzichtelijke catalogus

In een online PBM catalogus, voor persoonlijke beschermingsmiddelen, kunt u al onze producten terugvinden. De catalogus telt bijna 600 pagina’s en bevat ons volledige PBM assortiment, van veiligheidsschoenen en hoofdbescherming tot andere aanverwante producten. Een duidelijke inhoudsopgave en gekleurde hoofdgroepen zorgen ervoor dat u makkelijk kan navigeren. Zodra u de benodigde producten gevonden heeft, kunt u ze meteen bestellen via de mail of langskomen in de showroom van onze groothandel in bouwmaterialen in Alblasserdam!

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Heeft u vragen of zoekt u specifieke producten, dan bent u van harte welkom bij Middel Groothandel.

Nieuwland Parc 14F • 2952 DA Alblasserdam

BEKIJK ONZE CATALOGUS

De PBM catalogus telt bijna 600 pagina’s en bevat een compleet assortiment PBM, van hoofdbescherming tot veiligheidsschoenen en aanverwante producten.

De catalogus is overzichtelijk ingedeeld in dertien hoofdgroepen. Bekijk de catalogus nu gemakkelijk online!

Waarom onze bouw groothandel in Alblasserdam?

Onze bouw groothandel in Alblasserdam is een no nonsens bedrijf. We staan met beide benen in de maatschappij en bieden altijd scherpe prijzen. Door onze vlugge levering zijn we ook een uitstekende leverancier. We kennen alle producten, onze klanten en hun sectoren volledig en zijn hierdoor een goede partner. Het assortiment van onze groothandel in bouwmaterialen sluit in Alblasserdam naadloos aan op de wensen van onze klanten. Neem ook contact met ons op voor de volgende voordelen:

  • Persoonlijk contact
  • Kennis van de sector
  • Uitstekende service
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen

Ons assortiment

Wij hebben een groot assortiment op voorraad van alleen kwaliteitsproducten. Onze groothandel in bouwmaterialen biedt u in Alblasserdam bijvoorbeeld sterke buiscomponenten en dakbedekking. We leveren echter ook poetslappen en schoonmaakartikelen. Verder kunt u bij ons terecht voor schildermateriaal, ijzerwaren, lijmen, lampen en meer. Onze groothandel in bouwmaterialen heeft in Alblasserdam alles wat u zoekt! Uiteraard hebben alle producten een snelle levering, dus bestel vandaag nog.

Contact met onze groothandel voor bouwmaterialen in Alblasserdam

Bent u op zoek naar een bouw groothandel in Alblasserdam voor reinigingsmiddelen en bouwmaterialen? Middel Groothandel staat met bouwmaterialen klaar voor grote en kleine bedrijven in de bouw, scheepvaart, industrie of offshore. Bekijk onze producten op de website of kom langs in onze showroom, onze groothandel in bouwmaterialen is in Alblasserdam voor al uw wensen beschikbaar. Neem voor meer vragen contact met ons op via info@groothandelmiddel.nl of bel ons op 078 – 64 29 830, we helpen u zo snel mogelijk verder.