Den Braven kit

Zoekt u Den Braven kit?

Bent u op zoek naar Den Braven kit voor uw werkzaamheden? Middel Groothandel biedt u vele soorten, zoals acrylaat, anti-crack en siliconen Den Braven kit. Sinds 2003 leveren wij deze producten aan bedrijven die werkzaam zijn in de bouw, industrie, scheepvaart en offshore. U kunt er altijd op rekenen dat onze producten op tijd op het gewenste adres aankomen. Iedere keer houden wij ons aan de gemaakte afspraken! Bent u nieuwsgierig naar wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Stuur dan een mail naar info@groothandelmiddel.nl of kom bij ons langs in de showroom van onze groothandel.

De visie van onze groothandel

Omdat wij het belangrijk vinden dat u de juiste Den Braven kit en andere producten kunt gebruiken, hebben wij een online PBM catalogus samengesteld. Hierin kunt u snel en gemakkelijk de artikelen vinden die u nodig heeft. Dankzij een duidelijke inhoudsopgave en gekleurde hoofdgroepen houdt u namelijk een goed overzicht. U kunt alles wat u nodig heeft vervolgens direct bestellen via info@groothandelmiddel.nl, of ophalen in de showroom van onze groothandel.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Heeft u vragen of zoekt u specifieke producten, dan bent u van harte welkom bij Middel Groothandel.

Nieuwland Parc 14F • 2952 DA Alblasserdam

BEKIJK ONZE CATALOGUS

De PBM catalogus telt bijna 600 pagina’s en bevat een compleet assortiment PBM, van hoofdbescherming tot veiligheidsschoenen en aanverwante producten.

De catalogus is overzichtelijk ingedeeld in dertien hoofdgroepen. Bekijk de catalogus nu gemakkelijk online!

Onze voordelen op een rij

Een no nonsens beleid maakt ons bedrijf een betrouwbare leverancier en partner. We leveren op tijd, onderhouden sterk persoonlijk contact en sluiten met ons assortiment direct aan op de behoeften van onze klanten. We kennen de sectoren en nodige producten van onze klanten dan ook uit ons hoofd. Met de kennis die wij in huis hebben, helpen we u snel op weg! Geniet van al deze voordelen en meer zodra u bij ons Den Braven kit besteld, of wanneer u bij ons in de showroom staat:

  • Uitstekende service
  • Persoonlijk contact
  • Scherpe prijzen
  • Kennis van de sector
  • Snelle levering

Den Braven kit en lijm

Den Braven kit is bij ons in allerlei soorten te vinden. Ons assortiment loopt van siliconenkit tot temperatuurbestendige kit. Ook anti-crack kit en acrylaatkit heeft onze groothandel standaard op voorraad. Doordat we deze voorraad strak bijhouden zijn wij in staat om al onze artikelen direct te verzenden. U kunt bij ons, naast Den Braven kit, ook terecht voor kit tuiten en verschillende lijmen. Onze producten zijn direct te bestellen via het contactformulier op onze website. Ook kunt u altijd langskomen bij de showroom van onze groothandel!

Contact met onze groothandel voor Den Braven kit

Zoekt u dringend Den Braven kit of andere producten voor uw werkzaamheden? Dan kunt u direct terecht bij Middel Groothandel. Bekijk via de website al onze producten of kom langs in de showroom van onze groothandel. Voor al uw benodigde artikelen zijn wij meteen beschikbaar! Wilt u meer over ons weten of heeft u vragen over onze diensten? Stuur ons een mail via info@groothandelmiddel.nl of bel ons op 078 – 64 29 830. We staan u zo snel mogelijk te woord.