Craft werkkleding

Zoekt u naar Craft werkkleding?

Heeft u Craft werkkleding nodig voor op de werkvloer? Dan kunt bij Middel Groothandel terecht voor kleding in alle soorten en maten. Sinds 2003 leveren wij Craft bedrijfskleding en andere producten aan bedrijven die werkzaam zijn in de industrie, offshore, de scheepvaart en de bouw. We leveren deze producten iedere keer op tijd en houden ons altijd aan de gemaakte afspraken. Wilt u meer over ons te weten komen? Neem dan contact met ons op via info@groothandelmiddel.nl of kom langs in de showroom van onze groothandel.

De visie van ons bedrijf

Wij vinden het belangrijk dat u de juiste Craft bedrijfskleding bestelt en geven hier dan ook graag persoonlijk advies over. Ook kunt u in onze online PBM catalogus snel en gemakkelijk al onze Craft werkkleding en overige persoonlijke beschermingsmiddelen vinden. Deze producten kunt u hierna bekijken in de showroom van onze groothandel of bestellen via info@groothandelmiddel.nl.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Heeft u vragen of zoekt u specifieke producten, dan bent u van harte welkom bij Middel Groothandel.

Nieuwland Parc 14F • 2952 DA Alblasserdam

BEKIJK ONZE CATALOGUS

De PBM catalogus telt bijna 600 pagina’s en bevat een compleet assortiment PBM, van hoofdbescherming tot veiligheidsschoenen en aanverwante producten.

De catalogus is overzichtelijk ingedeeld in dertien hoofdgroepen. Bekijk de catalogus nu gemakkelijk online!

Geniet van onze voordelen

Dankzij onze no nonsens beleid is Middel Groothandel een uitstekende leverancier en partner. We onderhouden sterk persoonlijk contact met al onze klanten en staan hier ook bekend om. Met een assortiment aan Craft werkkleding en Craft bedrijfskleding dat steeds weer aansluit op de behoeftes van onze afnemers, zorgen wij voor een hoge klanttevredenheid. Onze kennis zorgt ervoor dat u steeds weer goed geholpen bent! Geniet van al deze voordelen van Middel Groothandel:

  • Kennis van de sector
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Persoonlijk contact
  • Uitstekende service

Een ruime keus aan Craft werkkleding

Met werkbroeken, werkjassen, bodywarmers en poloshirts is ons assortiment aan Craft werkkleding zeer breed en heeft u altijd ruime keus. Ook truien, sweaters, vesten en verschillende soorten onderkleding hebben wij standaard op voorraad. Dankzij deze voorraad leveren we snel en komen de producten in een mum van tijd aan op het gewenste adres. U kunt al uw Craft werkkleding en Craft bedrijfskleding direct bestellen via het contactformulier op onze website. Ook kunt u het altijd persoonlijk komen bekijken in onze showroom.

Contact met onze groothandel voor Craft werkkleding

Zoekt u dringend Craft bedrijfskleding of andere producten voor uw werkzaamheden? Dan kunt u direct terecht bij Middel Groothandel. Bekijk via de website al onze producten of kom langs in de showroom van onze groothandel. Voor al uw Craft werkkleding zijn wij meteen beschikbaar! Wilt u meer over ons weten of heeft u vragen over onze diensten? Stuur ons een mail via info@groothandelmiddel.nl of bel ons op 078 – 64 29 830. We staan u zo snel mogelijk te woord.