Brandvertragende werkkleding

Brandvertragende werkkleding van Middel Groothandel

Bent u op zoek naar brandvertragende werkkleding? Bij Middel Groothandel vindt u het in vele soorten en maten. Voornamelijk leveren wij aan grote en kleine bedrijven die werkzaam zijn in de scheepvaart, offshore, bouw en industrie. We leveren op tijd en houden ons altijd aan onze afspraken. Bent u benieuwd wat uw opties zijn? Neem contact met ons op, of kom een kijkje nemen in de showroom van onze groothandel voor brandvertragende werkkleding en meer!

Overzicht met de online catalogus

Een online PBM catalogus geeft u een overzicht van alle persoonlijke beschermingsmiddelen die onze groothandel aanbiedt. Met een omvang van bijna 600 pagina’s zult u hierin alle brandwerende kleding en soortgelijke producten vinden die u nodig heeft. Navigeer met gemak dankzij gekleurde hoofdgroepen en een duidelijke inhoudsopgave. Van hoofdbescherming tot veiligheidsschoenen, wat u zoekt, heeft u altijd snel gevonden!

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Heeft u vragen of zoekt u specifieke producten, dan bent u van harte welkom bij Middel Groothandel.

Nieuwland Parc 14F • 2952 DA Alblasserdam

BEKIJK ONZE CATALOGUS

De PBM catalogus telt bijna 600 pagina’s en bevat een compleet assortiment PBM, van hoofdbescherming tot veiligheidsschoenen en aanverwante producten.

De catalogus is overzichtelijk ingedeeld in dertien hoofdgroepen. Bekijk de catalogus nu gemakkelijk online!

Onze groothandel

De producten van ons brede assortiment sluiten naadloos aan op de wensen van onze klanten. Dit is ook het geval met onze brandvertragende werkkleding. Dankzij een no nonsens beleid onderhoudt ons bedrijf goed persoonlijk contact met zijn partners. We kennen onze afnemers, hun benodigde producten en de sector waarin zij werken uit ons hoofd en geven hier ook advies over. We weten u namelijk haarfijn te vertellen wat u precies nodig heeft! Neem voor meer informatie en advies over brandvertragende werkkleding contact met ons op, of kom langs in de showroom van onze groothandel. Geniet daarbij van de volgende voordelen:

  • Scherpe prijzen
  • Snelle levering
  • Persoonlijk contact
  • Uitstekende service
  • Kennis van de sector

Waarom onze brandvertragende werkkleding?

Onze brandvertragende werkkleding heeft zijn eigenschappen te danken aan een chemisch aangebrachte laag op de stof. Deze laag zorgt voor de brandvertragende werking. Het werkt als volgt. Op het moment dat de chemische laag in aanraking komt met vlammen of hitte, komt er een brandvertragend gas vrij uit de stof. Dit gas beschermt de vezels van de stof en hiermee dus ook de persoon die erin zit. Onze groothandel biedt u kleding met verschillende niveaus van brandweerbaarheid. Bekijk ze in onze showroom of neem contact met ons op via de website.

Contact met Middel Groothandel voor brandvertragende werkkleding

Zoekt u dringend brandvertragende werkkleding of andere producten voor uw werkzaamheden? Dan kunt u direct terecht bij Middel Groothandel. Bekijk via de website al onze producten of kom langs in de showroom van onze groothandel. Voor al uw wensen zijn wij meteen beschikbaar! Wilt u meer over ons weten of heeft u vragen over onze diensten? Stuur ons een mail via info@groothandelmiddel.nl of bel ons op 078 – 64 29 830. We staan u zo snel mogelijk te woord.